Informatii despre livrarea produselor

 

Facem tot posibilul astfel incat comanda sa ajunga cat mai rapid si sigur la destinatar. Va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a ambala coletul cat se poate de sigur.
In momentul emiterii AWB-ului (documentului de transport) veti primi un mesaj de la compania de curierat. In aceiasi zi coletul va fi preluat si va pleca catre depozitele curierului.

Livrarea produselor către Cumpărător se face doar prin serviciile de curierat și doar pe teritoriul României. Livrarea produselor se face prin Fan Courier, Cargus sau Sameday  în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Costul de livrare este diferit, se specifică cu operatorul. 

Dupa plasarea comenzii veți fi contactați de către persoana responsabilă pentru a va comunica detalii despre livrare. Transportul se achită în momentul livrării produselor către firma de curierat. 

IMPORTANT!!!


Daca alegeti optiunea de "Ridicare din Showroom-ul Bucuresti", va rugam sa ne contactati telefonic sau sa asteptati confirmarea scrisa / telefonica cu privire la disponibilitatea ridicarii produselor din showroom, dat fiind faptul ca unele produse comandate pot fi la unul din depozitele noastre. 

 

 

 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!