Biscuiți glazurați
Biscuiți glazurați
Cu margini crocante, centre groase și spațiu pentru o mulțime de glazură pentru decorare, știm că o să-ți placă aceste prăjituri moi tăiate cu formele tale preferate de la GustaPro.
Ingrediente
281 g de făină universală, plus mai mult, dacă este necesar pentru rulare și suprafața de lucru;
1/2 linguriță praf de copt;
1/4 linguriță sare;
170 g unt nesărat, la temperatura camerei;
150 g zahăr granulat;
1 ou mare, la temperatura camerei;
2 lingurițe extract pur de vanilie;
1/4 sau 1/2 linguriță extract de migdale (opțional, dar face aroma remarcabilă)*;
Pentru Decorare
480 g zahăr pudră, cernut;
3 linguri pudră de bezea de la GustaPro;
9–10 linguri de apă la temperatura camerei;
Biscuiții
Ai nevoie doar de 7-8 ingrediente. Untul cremă și zahărul asigură baza aluatului de biscuiți. Oul este structura prăjiturii, iar extractul de vanilie adaugă aromă. Făina este un adaos evident, praful de copt dă lifting, iar sarea echilibrează dulceața. Amestecați totul în această ordine.
Împărțiți în două bucăți. Secțiunile mai mici de aluat sunt mai ușor de întins.
Întindeți aluatul de biscuiți până la 0,5 cm grosime. (Întindeți aluatul de biscuiți direct pe un covor de copt din silicon sau hârtie de copt, astfel încât să îl puteți transfera cu ușurință la frigider. Ridicați-l, puneți-l pe o foaie de copt și puneți-l la frigider. Dacă nu aveți suficient loc pentru două foi de copt în frigider, stivuiți bucățile de aluat întins una peste alta.)
Răciți aluatul de biscuiți întins. Fără să se răcească, acești biscuiți cu zahăr nu își vor păstra forma. Răciți aluatul de biscuiți întins timp de la cel puțin 1-2 ore și până la 2 zile.
Tăiați în forme. Dacă aveți nevoie de sugestii pentru forme de prăjituri, consultați colecția noastră de forme pentru biscuiți. În funcție de dimensiunea biscuiților timpul de pregătire durează aproximativ 12 minute.
Decorați!
Glazură regală: este ușor de utilizat, se usucă în 1-2 ore și nu are gust de cement întărit. Pudra de bezea ia locul albușului crud, care se găsește în rețetele tradiționale de glazură regală. Elimină nevoia de ouă proaspete, dar oferă totuși aceeași consistență. Puteți găsi pudră de bezea la noi în magazin. Prindeți aici o video-instrucțiune despre cum vă decorați biscuiții ca un profesionist: https://sallysbakingaddiction.com/royal-icing/
Good job!