Negrese cu cremă de cacao

Combinația asta este irezistibilă: negresă delicioasă cu cremă de cacao. Rețeta este una extrem de rapidă, cel puțin în ceea ce privește timpul de preparare. În maxim 10 minute o așezi în tavă, în alte 45 o scoți din cuptor și  ramâne doar să aștepți cu nerăbdare să se răcească.

Ingrediente:

• 140 g faină

• 100 g cacao

• 1/2 linguriță praf de copt

• 115 g unt topit

• 350 g zahăr brun

• 4 ouă

• 200 g cremă de cacao

Mod de preparare:

  1. Mixează ingredientele uscate între ele: făina, cacao și praful de copt. 

  2. Separat, combină zaharul brun cu untul topit. 

  3. Adauga treptat ouale, amestecând după fiecare.

  4. Încorporează ingredientele uscate în compoziția lichidă, urmate de cremă de cacao. 

  5. Întinde compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. 

  6. Pune tava în cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

  7. Servește cu cremă de cacao.

 

Să ai poftă!!!

 

Produse din reteta
127 RON
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Cacao EXTRA DARK 22-24% 1kg 22/24GT781 BARB Adaugă in cos
Stoc Epuizat
PRAF DE CACAO 80G KENT
9.22 RON
Prețul este indicat pentru 1 Buc
PRAF DE CACAO 80G KENT
103.9 RON
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Cacao alcanizata EXTRA BRUTE 22-24%, 1kg DCP-22EXBRU-E0-89B Cacao Barry Adaugă in cos
50%
Stoc Epuizat
Crema de cacao-alune termostabila 1 kg GustaPro
26.4 13.2 RON
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Crema de cacao-alune termostabila 1 kg GustaPro
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!