Pudding de caramelă
Ingrediente pentru pudding:
• 285 ml de apă rece
• 6 g de sodă alimentară
• 170 g curmale
• 107 g unt vegan
• 164 g zahăr tos
• 17 g semințe de in măcinate
• 193 g făină simplă
• 30 g cacao pudră
• 6 g praf de copt
• 86 g ciocolată neagră belgiană Callebaut
Pentru sos:
• 100 g zahăr brun închis
• 100 g unt vegan
• 100 g sirop auriu
• 100 g crema vegana
• 100g ciocolată neagră belgiană Callebaut
Modul de preparare:
- Aduceți curmalele, apa și bicarbonatul de sodiu la fiert.
- Amestecați untul și zahărul împreună până devine ușor și pufos.
- Se amestecă semințele de in cu apaAdăugați în amestecul de unt vegan crema.
- Cerneți împreună făina, praful de copt și praful de cacao.
- Apoi se pliază prin amestecul de tort.
Încorporați amestecul de curmale răcit și chipsurile de ciocolată.
- Turnați-le în forme individuale.
- Se coace la 180°C timp de 20-30 minute.
Pentru sos:
- Aduceți la fiert siropul auriu, untul și zahărul brun închis.
- Adăugați smântâna și ciocolata și amestecați.Serviți imediat.
Produse din reteta
Stoc Epuizat
41 RON
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut