Pudding de caramelă

Ingrediente pentru pudding:

• 285 ml de apă rece

• 6 g de sodă alimentară

• 170 g curmale

• 107 g unt vegan

• 164 g zahăr tos

• 17 g semințe de in măcinate

• 193 g făină simplă

• 30 g cacao pudră

• 6 g praf de copt

• 86 g ciocolată neagră belgiană Callebaut

Pentru sos:

• 100 g zahăr brun închis

• 100 g unt vegan

• 100 g sirop auriu

• 100 g crema vegana

• 100g ciocolată neagră belgiană Callebaut

Modul de preparare:

  1. Aduceți curmalele, apa și bicarbonatul de sodiu la fiert. 
  2. Amestecați untul și zahărul împreună până devine ușor și pufos. 
  3. Se amestecă semințele de in cu apaAdăugați în amestecul de unt vegan crema. 
  4. Cerneți împreună făina, praful de copt și praful de cacao.
  5. Apoi se pliază prin amestecul de tort.

 Încorporați amestecul de curmale răcit și chipsurile de ciocolată.

  1. Turnați-le în forme individuale.
  2. Se coace la 180°C timp de 20-30 minute.

Pentru sos: 

  1. Aduceți la fiert siropul auriu, untul și zahărul brun închis. 
  2. Adăugați smântâna și ciocolata și amestecați.Serviți imediat.
Produse din reteta
Stoc Epuizat
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut
41 RON
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!