Cheesecake la pahar cu căpșuni
Baza de biscuit
50 g biscuiți digestivi
15 g unt
1 linguriță zahar brun
1 linguriță scorțișoară
Crema cheesecake
140 g crema de branza
80 g frișcă
30 zahar pudra
Vanilie
Capsuni pentru decor
Perle albe de ciocolata pentru decor
Mod de preparare:
1. Topim untul și îl lăsăm deoparte.
2. Într-un robot mic de bucătărie, blendam biscuiții digestivi cu zahar și scorțișoară pana obținem o pudra fina.
3. Combinam biscuiții cu unt pana obținem un amestec ușor umed.
4. Umplem paharele de desert cu 1-2 lingurițe.
5. Pentru crema cheesecake, amestecam cu telul crema de brânză cu frișcă, zahar pudra și vanilie.
6. Umplem paharele cu posul.
7. Taiem capsunile in sferturi și decoram cheesecake - ul.
8. Se pot adăuga și perlute de ciocolata alba.
Poftă bună!