Churos cu sos de ciocolată fină

Vrei să gătești ceva dulce, dar ești în pană de idei? Vezi aici ingredientele necesare pentru a găti Churos cu sos de ciocolată fină!

Ingrediente:

• 250g Callebaut - Cea mai bună ciocolată belgiană cu lapte - Rețetă N° 823
• 125ml cremă dublă (48%)
• 75ml lapte integral
• 1 lingură (linguri) extract concentrat de vanili
• 175 g zahăr pudră
• 4 lingură (linguri) scorțișoară măcinată
• 500g făină simplă
• 2 lingură (linguri) praf de copt
• 1lingură (linguri) sare

 Mod depreparare:

1. Pentru sosul de catifea de ciocolată, puneți ghișeele într-un castron rezistent la cuptor și lăsați-le deoparte
2. Se încălzește crema și laptele până se fierbe și se toarnă peste calusuri. Se lasa sa stea 1 minut, apoi se amesteca pana se omogenizeaza si se amesteca in jumatate din vanilie
3. Pentru zahărul de scorțișoară, amestecați împreună zahărul și scorțișoara până când se amestecă
4. Pentru Churros, cerneți împreună făina, praful de copt și sarea, apoi lăsați-le deoparte
5. Adăugați imediat amestecul de făină și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează, apoi lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute
5. În loturi, sau la comandă, țeavă de 10 cm lungimi de aluat, tăiere cu foarfece, în ulei fierbinte timp de 2 până la 5 minute sau până la maro auriu și fierte prin intermediul. Scurgeți pe prosoape de hârtie
În timp ce încă fierbinte, arunca churros cu scorțișoară de zahăr până când acoperite.

Produse din reteta
Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 0.4kg Callebaut
34 RON
The price is indicated for 1 pcs
Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 0.4kg Callebaut Add to basket
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!