Negrese cu cremă de cacao

Combinația asta este irezistibilă: negresă delicioasă cu cremă de cacao. Rețeta este una extrem de rapidă, cel puțin în ceea ce privește timpul de preparare. În maxim 10 minute o așezi în tavă, în alte 45 o scoți din cuptor și  ramâne doar să aștepți cu nerăbdare să se răcească.

Ingrediente:

• 140 g faină

• 100 g cacao

• 1/2 linguriță praf de copt

• 115 g unt topit

• 350 g zahăr brun

• 4 ouă

• 200 g cremă de cacao

Mod de preparare:

  1. Mixează ingredientele uscate între ele: făina, cacao și praful de copt. 

  2. Separat, combină zaharul brun cu untul topit. 

  3. Adauga treptat ouale, amestecând după fiecare.

  4. Încorporează ingredientele uscate în compoziția lichidă, urmate de cremă de cacao. 

  5. Întinde compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. 

  6. Pune tava în cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

  7. Servește cu cremă de cacao.

 

Să ai poftă!!!

 

Produse din reteta
127 RON
The price is indicated for 1 Kg
Cacao EXTRA DARK 22-24% 1kg 22/24GT781 BARB Add to basket
Stoc Epuizat
PRAF DE CACAO 80G KENT
9.22 RON
The price is indicated for 1 pcs
PRAF DE CACAO 80G KENT
103.9 RON
The price is indicated for 1 Kg
Cacao alcanizata EXTRA BRUTE 22-24%, 1kg DCP-22EXBRU-E0-89B Cacao Barry Add to basket
50%
Stoc Epuizat
Crema de cacao-alune termostabila 1 kg GustaPro
26.4 13.2 RON
The price is indicated for 1 pcs
Crema de cacao-alune termostabila 1 kg GustaPro
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!