Biscuiți cu picături de ciocolată
Biscuiții cu stropi de ciocolată și ghimbir sunt acompaniamentul perfect pentru o băutură fierbinte sau ca gustare în timpul zilei.
Această rețetă de prăjituri super rapidă și ușoară este ideală dacă doriți să vă sporești oferta de „a lua și pleca” pentru ca clienții să se bucure în mișcare sau să le ia acasă și să se răsfețe.
Ingrediente:
• 125 g unt
• 100 g zahăr brun închis
• 125 g zahăr tos
• 1 ou
• 220 g făină
• 5 g praf de copt
• 200 g de ciocolată neagră belgiană
• 75 g ghimbir tocat.
Mod de preparare:
1. Amestecă untul împreună cu picăturile de ciocolată.
2. Adăuga oul și amestecă bine.
3. Amestecă făina și ghimbirul măcinat aparte, după care adaugă-l la cimpoziția principală și amestecă tot împreună foarte bine.
4. Rulează aluatul în bile de 50 g și punele pe un covoraș antiaderent, întinse la o distanță de cel puțin 10 cm.
Biscuiții se coace la 180°C timp de 10-12 minute.
Să ai poftă mare!