Înghețată cu pastă de ciocolată
Înghețată cu pastă de ciocolată
Aceste popsicles de casă sunt la fel de ușoare, pe atât de nebunești de delicioase. 3 pași și ai terminat!
INGREDIENTE
240 ml. Frișcă lichidă
120 ml. Lapte
75 g. Pastă de ciocolată
DIRECȚII
Pasul 1
Într-un castron mediu, amestecați frișca, laptele și crema de ciocolată cu un mixer până se combină.
Pasul 2
Puneți lichidul la congelator pentru a se răci pâna la punctul în care încep să se formeze cristalele de gheață(30-45 min.). Scoateți și mixați timp de 3 minute pentru a rupe aceste legături. Dacă nu vă grăbiți puteți repeta încă odată acest pas.
Pasul 3
Turnați amestecul în forma pentru înghețată. Așezați un bețișor de lemn în fiecare formă și înghețați până se întărește, timp de 2-3 ore.
Poftă bună!