Bine ai venit la noul showroom GustaPro din București!

Dragă pasionatule de a găti,

Ne bucurăm să te anunțăm că acum ne poți fi și mai aproape, căci am deschis un nou showroom pentru cei ca tine, care caută inspirație, produse și accesorii profesionale pentru a-și contura pasiunea de a găti!
Te așteptăm de luni până duminică la noul showroom din București, de pe strada Mitropolit Nifon nr. 32, cu o mulțime de produse destinate talentului tău!
De luni până vineri îți suntem alături de la ora 9:00 până la ora 19:00, iar sâmbăta și duminica suntem deschiși de la ora 11:00 până la ora 16:00.





Te așteptăm să descoperi categoriile noastre de produse, care se împart în:

Decorațiuni pentru torturi și prăjituri
Fie că îți plac decorațiunile din ciocolată, fie din napolitană, din zahăr sau cele necomestibile, dar oricum atrăgătoare - te anunțăm că le găsești pe toate la noi, în diverse forme, mărimi, tematici și culori, toate ca să te ajute să decorezi într-un mod cât mai deosebit creațiile tale culinare. 



Ingrediente pentru cofetărie și patiserie
Cauți paste de zahăr calitative, într-o gamă largă de culori, sau poate arome diverse, aditivi alimentari, tarte sau coji de tarte, mixuri pentru deserturi, coloranți alimentari (coloranți praf, coloranți gel, coloranți lichizi, coloranți pentru ciocolată, coloranți pentru aerograf, coloranți spray sau coloranți naturali), glazuri, paste din nuci, topping-uri sau piure-uri delicioase din fructe, făină de migdale, de mazăre, de linte, de hrișcă sau simplu - ecologică? La showroom-ul GustaPro le găsești pe toate, aranjate frumos pe rafturi.



Utilaje și echipamente pentru HORECA
Șim cât este de greu să găsești echipamentul, utilajul sau ambalajele potrivite pentru barul sau restaurantul tău și de aceea le-am pregătit în locul tău. 



Ustensile pentru cofetărie și accesorii pentru gătit
Tăvi și forme de copt, forme din silicon și din teflon, forme din policarbonat, forme din hârtie, forme din plastic și decupatoare, ustensile și forme din inox și din aluminiu, accesorii de bucătărie, articole pentru servit, duiuri, poșuri și folie alimentară, oale și tigăi pentru gătit - le-am aranjat pe toate pe rafturi și te așteaptă să le descoperi.




Cutii, ambalaje și suporturi
Cauți cutii pentru torturi, macarons, prăjituri sau checuri, suporturi calitative pentru deserturile tale sau pahare pentru catering, forme din hârtie, forme pentru cozonaci, pentru panettone, pentru checuri sau ambalaje? La GustaPro este locul tău! Am umplut pentru tine rafturile cu cele mai frumoase suporturi, cutii și ambalaje!




Ingrediente și accesorii pentru gelato (înghețată)
Și noi suntem fani înghețată, am putea s-o savurăm încontinuu! Pentru amatorii de gelato, am încărcat rafturile showroom-ului cu mixuri și baze pentru înghețată, paste și creme pentru gelato, topping-uri și sosuri, ambalaje și ustensile pentru a crea cele mai delicioase tipuri de înghețată!



Ciocolată veritabilă profesională
Nu există desert cu ciocolată care să nu fie delicios! Ia-ți picăturile de ciocolată veritabilă neagră, albă sau cu lapte și bucură-i pe cei dragi cu prăjituri excepționale de ciocolată!



Nuci, semințe și fructe uscate
Ținem la sănătatea ta și din acest motiv am adăugat pe rafturile noastre alune, nuci și semințe, precum și fructe liofilizate, fructe confiate și paste din nuci.



Produse lactate profesionale
Frișcă naturală, cremă vegetală, unt profesional, lapte de calitate și cremă de brânză - de toate ai nevoie pentru a te simți un maestru al bucătăriei adevărat la tine acasă!



Cafea, ceai, siroupuri pentru bar
Fie că ești amator de ceai, fie că adori cafeaua, în showroom-ul GustaPro din București găsești tot de ce ai nevoie pentru o dimineață aromată: cafea boabe, cafea măcinată, cafea capsule, ceai, siropuri pentru cafea și chiar aparate de cafea!



Ingrediente pentru prepararea cărnii
Un adevărat maestru în bucătărie știe cum să prepare atât deserturi delicioase, cât și prânzuri și cine de neuitat! La noi găsești sosuri pentru marinarea cărnii, ustensile și accesorii pentru carne, baze pentru supe, amestecuri de condimente și marinade - toate ca să-ți susțină talentul din bucătărie!


Produse de larg consum
Este important ca pe parcursul zilei să ai snack-uri sănătoase la îndemână, de aceea am selectat o gamă de snack-uri delicioase și crocante cu scorțișoară, cu zahăr sau cu amestec de semințe de susan, de floarea-soarelui, chimen negru sau de in, special pentru tine! De asemenea, am dedicat o zonă din showroom special pentru produsele bio, raw și vegane, printre care găsești smoothie-uri, shot-uri sănătoase, rondele (galete) din hrișcă, linte, orez și porumb, precum și batonașe pentru clienții noștri vegani. Pe lângă snack-uri și produse raw & vegane, la noi găsești și o gamă largă de crupe, cereale și făină specială ecologică.

Te așteptăm să ne faci o vizită cât mai curând!

Cu drag,

GustaPro

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!