De ce are nevoie un patiser începător: Instrumente pentru coacerea prăjiturilor acasă

Să pregătești prăjituri gustoase și frumoase așa precum vezi pe vitrinele magazinelor este realizabil pentru toată lumea! Dacă vrei să pășești în această lume gustoasă sau să aduci hobby-ul la un nivel profesionist, este important să afli de ce ustensile și ingrediente ai nevoie.


Produsele proaspete, naturale, echipamentul și ustensilele corespunzătoare, îmbunătățesc calitatea produselor pregătite și facilitează procesul. Hai să începem de la instrumentele de bază. Atunci când alegi un instrument, este important să acorzi atenție materialelor din care este fabricat. Fiecare are propria funcție și este perceput pentru a îmbunătăți rezultatul final.


Lista obligatorie a echipamentelor pentru un patiser include:

● cântar; 
● cupă de măsurare; 
● Mixer; 
● tel;
● tavă glisantă;
● covoraș din silicon;
● spatulă curbată;
● sac de cofetărie;
● duze cu diferite forme de gaură;

● sită;
● talere.


Durabilitatea și siguranța muncii vor fi asigurate de unelte din oțel inoxidabil, plastic dens, sticlă securizată și silicon. Specialiștii cu o vastă experiență au în arsenalul lor o varietate de dispozitive pentru gătitul și decorarea prăjiturilor. Aceste lucruri te vor ajuta să gătești deserturi de orice complexitate și să realizezi succesul propus.

Toate instrumentele și ingredientele le găsești în catalogul de produse GustaPro.

Ținem pumnii pentru tine!

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!