FOTO | Citește interviul și află cine stă în spatele deserturilor SanDelice și cum a început povestea lor

În fiecare lună, GustaPro răsplătește încrederea clienților săi alegând „Clientul lunii”. Luna aceasta am decis să-i recompensăm pe cei de la SanDelice. Citește interviul și află povestea lor.

GP: - Bună, Sanda. Ne poți face o scurtă prezentare?

S: - Bună! Mă numesc Sanda Tomoiaga, și împreună cu soțul meu Ionuț, în urmă cu 7 luni am pus bazele SanDelice. Chiar dacă suntem mici și novice în acest domeniu, în spate stau câțiva ani de prăjiturit, încercat rețete, aruncat ingrediente, perfecționat tehnici, lacrimi, dar și zâmbete și satisfacții.

Cochetam cu prăjituritul încă de mică, însă anul 2020 a fost "triggerul" nostru.

Pentru noi, pandemia nu a fost chiar așa de rea, ne-a dat ocazia să realizăm că viața e scurtă și că ar trebui să o trăim făcând ceea ce ne place. 

SanDelice e despre dragoste și dăruire, răbdare și mulțumire!
Consider că în mâinile noastre se află un har, depinde de fiecare dintre noi cum alegem să ni-l punem în valoare. 

                               

GP: - De cât timp ești în acest domeniu? Cum l-ai ales?

S: - Am început să fac dulciuri acasă pentru prieteni, cunoștințe, colegi. Încet, cererea a fost tot mai mare astfel că numărul comenzilor s-a mărit. În paralel cu jobul pe care îl aveam la momentul respectiv, mă ocupăm de îndulcit momente prețioase din viața clienților mei. Apoi, în familia noastră a apărut o bebelușă, atunci am hotărât că e timpul să ne concentrăm mai mult pentru a petrece timpul în familie. Și cum puteam face asta mai bine decât printr-o afacere de și pentru familie?!
Astfel în brațe cu o bebelușă de 7 luni și cu inimile pline de emoții, în Iunie 2022, am deschis micul nostru laborator - SanDelice.

                                             

Indiferent că aveam alte planuri în legătură cu cariera mea, ajunsă la o răscruce, am ales cu inima. Am ales să fac tot mai des ceea ce-mi place și pot să afirma că e cea mai bună decizie din viața mea!


Fără niciun fel de experienta în domeniul acesta și în domeniul afacerilor în general, nu credeam că succesul va veni atât de repede. Dumnezeu ne-a demonstrat încă o dată că TOTUL e posibil, trebuie doar să-ți dorești din tot sufletul. 

 

GP: - Cât de frumos, Sanda! Suntem curioși cum ai cunoscut GustaPro? Ce te-a determinat să faci prima achiziție la noi?

S: - Urmărind lucrările lui Elian Mița, am observat că vă promovează, astfel mi-a fost stârnită curiozitatea. Căutăm de mult timp, un magazin online, unde să găsesc majoritatea produselor de care am nevoie. Am descoperit că o mare parte a produselor pe care le folosesc, le găsesc la GustaPro: de la ciocolată, decorațiuni comestibile, coloranți alimentari, sprinkles, până la toppere, tăvi, platouri de prezentare, etc. 

Pentru noi este perfect, astfel economisim foarte mult timp și într-un singur colet primim toate produsele necesare. Gama largă, dar și livrarea promptă m-au făcut să revin de fiecare dată la GustaPro.

 

GP: - Îți mulțumim! Spune-ne ce produse ai ales pentru cea mai recentă rețetă? Cu ce ocazie ai gătit prăjitura?

S: - Încerc de mult timp să ajung la o rețetă de Brownie,  așa pe sufletul meu, ciocolătoasă, decadentă, păcătoasă.
Am combinat 3 tipuri de ciocolată Callebaut 811, Callebaut 823 și Callebaut W2 de la GustaPro, și pot să zic că în sfârșit, am o Brownie perfectă, ceea ce face diferența e ciocolata de înaltă calitate.


Pentru un plus de aromă, am ales de la GustaPro și arahidele sarate, care balansează dulcele ciocolatei. Acum, cafeaua capătă o altă aroma, acompaniată de această brownie plină de ciocolată!

                                               

                                                         

GP: - Care a fost cel mai înnebunitor design pe care l-ai făcut până acum? A ieșit bine din prima și cât timp a durat?

S: - Prima macheta! Cu doua zile înainte de nuntă, mirii au decis că doresc o machetă deosebită, a fost cea mai mare provocare pentru mine. Nu am lucrat niciodată cu pasta de zahar, nici cu machete, însă, pentru ca mirii să aibă un tort deosebit în ziua evenimentului, m-am autodepășit. În 6 ore am reușit să-l termin, am lucrat sub presiune și contratimp, dar în pofida la asta, am fost cu toții multumiti de rezultat. A fost prima macheta și a ieșit bine din prima!                       

                                                           

GP: - Lăudabil, bravo! Cine sunt de obicei clienții tăi și unde putem comanda sau cumpăra prăjiturile tale?

S: Clienții noștri sunt toți cei care apreciază un desert de calitate, datorită lor, noi astăzi suntem SanDelice. La noi ei găsesc delicii pentru candy bar, torturi, chiar și mărturii. 

Lucrăm doar pe bază de comandă, iar comenzile se pot prelua telefonic și pe paginile noastre de Facebook SanDelice Homemade cakes și Instagram @sandelicehomemadecakes.

Prajiturile se ridică de la laboratorul nostru situat în Vișeul de Jos, Maramureș. Preluam evenimente și în alte orașe, asigurând toate cele necesare: transport cu mașină frigorifică, veselă, montaj și recuperare vesela după eveniment.

GP: - Sună dulce! În sfârșit, spune-ne, te rugăm, dacă ai recomanda produsele GustaPro cunoscuților sau prietenilor tăi?

S: - Categoric DA! Din punctul meu de vedere, magazinul online este ideal. O varietate de produse proaspete și calitative. De la materia primă, la echipamente profesionale, ambalaje, etc.


Economisești timp în sensul că nu mai e nevoie să cauți produsele în 5 - 6 magazine diferite, iar livrarea e cu adevărat rapidă, se respectă termenul de livrare întocmai. 

 

GP: - Îți mulțumim pentru că ai răspuns la întrebările noastre și pentru că ne ești alături, Sanda. Îți dorim multă inspirație și cât mai mulți clienți pofticioși!

 

Ți-ar plăcea să fii ales clientul lunii la GustaPro, să câștigi o reducere de 10% și un articol despre tine și deliciile tale? Procură produsele GustaPro, transformă-le într-un desert, etichetează-ne în postare și, poate, în următorul interviu te vom cunoaște mai îndeaproape pe tine!

 

 

 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!