SugArt- producătorul decorațiunilor de zahăr

Sugart – Cake decoration este o companie de familie, care a fost fondată în 1980 în Salonic, Grecia. Compania activează cu succes, de atunci, în domeniul decorațiunilor pentru tort, având o unitate de producție foarte puternică și o rețea de distribuție puternică. Fabrica produce pastă de zahăr, panglici de pastă de zahăr, plăci de pastă de zahăr, articole și decorațiuni din zahăr și diverse materiale de ambalare. Este compania care a conceput și creat panglica de pastă de zahăr, a prezentat-o   pe piața mondială și a stabilit categoria în sectorul decorațiunilor comestibile de tort. În plus, compania distribuie o mare varietate de alte articole care completează gama sa și răspund tuturor nevoilor clienților săi.
Sugart are o rețea foarte puternică în toată Grecia și numeroși clienți în întreaga lume, număr care este în continuă creștere, datorită activității dinamice de export a companiei, care este susținută de participarea la târguri comerciale cu interes mondial, în Europa și nu numai. Fiind o unitate de producție foarte puternică, cu echipamente tehnice moderne, departament de cercetare și dezvoltare remarcabil și personal bine pregătit, Sugart este capabilă să inoveze prin introducerea de idei și produse noi pe piață, oferind în același timp clienților săi servicii excelente și prețuri competitive.

Mai mult, acordând o mare importanță sănătății și siguranței produselor sale, Sugart este certificată cu sistemul de management al calității și siguranței recunoscut internațional IFS 6, care permite controlul întregului proces de producție și atingerea unor standarde de calitate foarte înalte.

Oamenii din Sugart depun un efort zilnic pentru a fi la curent cu tendințele pieței și cerințele clienților, încercând în același timp să fie mereu cu un pas înaintea nevoilor lor actuale. Traseul ascendent continuu și constant al companiei este rezultatul anilor de experiență, a muncii intense, a perspicacității și a implementării riguroase a obiectivelor.

Printre produsele SugArt, la Gustapro găsiți: panglică din pasta de zahăr, decorațiuni din zahăr de diferite forme și mărimi, plăci A4 din pastă de zahăr cu diferite tematici.

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!