Ciocolată fierbinte aromată de Crăciun
Bună, pasionatul nostru de gatit! 😊
Astăzi vă vom ajuta să pregătiți un miracol de ciocolată caldă aromată, perfectă pentru vacanța de Crăciun!
Vei avea nevoie:
1000 gr. lapte (3,2% grăsime)
500 gr. crema naturala (36% grasime)
500 gr. ciocolată neagră belgiană reală 56%
50 gr. pastă de migdale concentrată
forma din oțel inoxidabil
cratiţă
Veți găti așa:
Vei amesteca laptele și smântâna naturală într-o cratiță și le vei aduce la fierbere. Apoi veți turna ciocolata și veți amesteca până se topește, iar apoi veți readuce masa obținută la starea de fierbere. Vei aprinde focul cât mai încet și vei amesteca continuu timp de 8 minute. Vei adăuga pasta de migdale concentrată și o vei lăsa să se răcească. Veți servi ciocolată caldă de la 60 🌡️ C la 75 🌡️ C.
Secret:
O gamă largă de arome delicioase de ciocolată fierbinte poate fi obținută doar prin adăugarea unui pic de pastă de nuci concentrată sau condimente.
Suntem foarte curioși despre cum va arăta ciocolata fierbinte gătită de dvs., așa că vă invităm să ne-o arătați pe pagina FB , IG ! 😊
Vă dorim poftă mare și multă inspirație,
Echipa GustaPro