Mousse cu mango


Pentru 4 verrine

150 g smântână pentru frișcă
40 g zahar pudra
250 g piure de mango
1 foaie de gelatina

Mod de preparare:

1. Punem foaia de gelatina la hidratat în apa rece.
2. Între timp încălzim piureul de mango. Dizolvam gelatina în el.
3. Batem la mixer smântână pentru frișcă cu zaharul pudra pana capătă o consistenta mai ferma.
4. O incorporam in transe în piureul de mango.
5. Turnam mousse-ul în paharele de desert cu ajutorul unui post.
6. Decoram cu frișcă bătută și bucăți de mango Fresh.
7. Ținem la frigider câteva ore Mousse-ul înainte de servire.

Bon Appétit!

Produse din reteta
Stoc Epuizat
Pulpa de mango fara zahar ALPHONSO 850 ml GT
20 RON
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Pulpa de mango fara zahar ALPHONSO 850 ml GT
24.9 RON
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Piure de mango 100% 1kg PURENA Adaugă in cos
Popular
Frisca naturala UHT 36% MLK
28.95 RON
Prețul este indicat pentru 1 Lit.
Frisca naturala UHT 36% MLK Adaugă in cos
78.87 RON
Prețul este indicat pentru 1 Set.
Pahare din plastic 47 ml (ser 100buc) PMOJA001 Adaugă in cos
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!